Leg de link tussen uw bedrijf en relevante (technische) studenten tijdens de Maritime Innovation Experience

Ontmoetingen, inspiratie en kennisuitwisseling tussen maritiem-technische bedrijven en studenten, dat is de Maritime Innovation Experience. De vijfde editie van dit event vindt dit jaar plaats op donderdag 3 november in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Meld uw bedrijf nu vast aan en deel tijdens de Maritime Innovation Experience uw kennis over succesvolle innovaties met circa 250 tot 300 toekomstige werknemers.

Meer informatie

Programmaonderdelen

De Maritime Innovation Experience start om 09.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Als bedrijf kunt u deelnemen aan de centrale markt en een workshop verzorgen. Klik hier voor meer informatie over deelname en de kosten.

Projectpartners

De Maritime Innovation Experience wordt georganiseerd door het RDM Centre of Expertise, Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maritiem (Da Vinci College en STC-group), InnovationQuarter, TKI Wind op Zee en Netherlands Maritime Technology (NMT). Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Ook vorig jaar was NMT een projectpartner voor dit event. Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

Maritime Week

E-mail handtekening MW met balk

De Maritime Innovation Experience vindt plaats tijdens de Maritime Week die van 29 oktober tot en met zaterdag 5 november wordt gehouden. De maritieme sector staat onder het thema ‘Ervaar de toekomst’ een week lang in het teken van kennisdeling, zelf bleven én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de maritieme sector te bieden heeft.