Mari-Time / NES symposium en Inauguratie Dr. Ir. Herbert J. Koelman

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen de maritieme sector? Kom dan op vrijdag 29 maart naar NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Die dag begint met het Mari-Time / NES symposium ‘sailing towards 2050’, georganiseerd door Studievereniging NES (Navigo Ergo Sum) en Onderzoeksgroep Maritiem van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB). Aansluitend bent u van harte uitgenodigd voor de inauguratie van Dr. Ir. Herbert J. Koelman, lector Maritieme Innovatieve Technieken van het MIWB.

Meer informatie

Datum en locatie
Datum: 29 maart 2019
Tijdstip: 11.00 – 17.30 uur
Locatie: NHL Stenden Hogeschool, Rengerslaan 10, 8917 DD Leeuwarden

Programma
Met lezingen van diverse sprekers uit de sector, een bedrijvenmarkt en een maritieme markt brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op maritiem gebied. Denk hierbij aan onderzoeksresultaten op het vlak van Maritieme Veiligheid, North Sea Wrecks en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van simulatoren!

’s Middags kunt u de inauguratie bijwonen van lector Dr. Ir. Herbert J. Koelman. In een lezing zet de lector uiteen welk onderzoek hij van plan is uit te voeren, door het uitspreken van zijn inaugurele rede met als titel “Het is weer tijd om te bepalen waar het allemaal op staat”.

Aan het symposium zijn geen kosten verbonden. Bekijk hieronder het volledige programma.