Maritieme kennis opdoen in twee dagen

De maritieme sector zit vol jargon en vakkennis is binnen alle lagen van de organisatie nodig. Netherlands Maritime Technology biedt in april en mei met de tweedaagse cursussen ‘Maritieme Introductie’ en ‘Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers’ weer de gelegenheid om snel voldoende kennis te vergaren om op het gewenste niveau met relaties te spreken.

Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers – 9 en 10 april

Het vinden van goed opgeleide scheepsbouwkundigen blijft problematisch. Vandaar dat ook veel technici uit andere disciplines worden aangetrokken. Deze kunnen door het volgen van de cursus ‘Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers’ in korte tijd bekend raken met het scheepsbouwproces en scheepsbouwtermen. Medewerkers die hun begrip en kennisniveau willen verhogen ten aanzien van de scheepsbouw of medewerkers die klantencontacten onderhouden met werven of rederijen zullen veel baat hebben bij deze tweedaagse cursus.

De cursus ‘Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers’ is erop gericht het begrip en kennisniveau van medewerkers in de scheepsbouw te verhogen, zodat barrières in communicatie niet ontstaan.

Meer informatie ‘Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers’

Maritieme Introductie – 19 en 20 mei

Nieuwe medewerkers hebben vanaf dag één contact met rederijen, werven, toeleveranciers en andere maritiem georiënteerde organisaties. Netherlands Maritime Technology maakt met de cursus ‘Maritieme introductie’ uw nieuwe medewerkers in twee dagen tijd bekend met de veelzijdige maritieme wereld. Gedurende deze introductiecursus krijgen deelnemers inzicht in de scheepsbouw, logistiek en het leven aan boord van een schip.

Vast onderdeel van de cursus is een excursie naar het indrukwekkende zeeschip ‘The Pride of Hull’ of ‘The Pride of Rotterdam’ van P&O Ferries. Deelnemers kunnen daarbij de machinekamer, brug, ladingruimtes en void spaces zelf beleven: zien, ruiken, horen en voelen. Een unieke ervaring die uw nieuwe personeelslid nog lang zal heugen!

Meer informatie ‘Maritieme Introductie’

Meer informatie & inschrijven

Klik op de links hierboven voor meer informatie over iedere training of om direct in te schrijven. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Christina Syropoulos, Professional Training Coordinator via T (010) 44 44 333 of E syropoulos@maritimetechnology.nl.