Maritime Innovation Award 2016: Inschrijven nog mogelijk tot 13 mei

Meld uw innovatieve product, proces of dienst voor de maritieme industrie snel aan. Ieder Nederlands bedrijf, dat recentelijk een nieuw product, dienst of proces voor de maritieme industrie heeft geleverd, kan zich opgeven. Wordt u tijdens het Maritime Awards Gala van dit najaar als winnaar uitgeroepen?

Aanmelden is nog mogelijk tot 13 mei a.s. De winnaar van vorig jaar was Hull Vane BV met een innovatie gericht op brandstofbesparing. Al acht partijen gaan de strijd met elkaar aan.

Na de sluitingsdatum worden de genomineerden voor de Maritime Innovation Award bekend gemaakt. Een nominatie levert direct publiciteit. Alle nominaties worden vooraf aangehaald en ook tijdens het event in de spotlights gezet. Bovendien mag bij winst het bijbehorende logo een jaar lang gevoerd worden en de bijkomende nationale en internationale aandacht.

Aanmelden gaat door het formulier in te vullen. Klik hier voor meer informatie over de deelnamecriteria.

Ga voor meer informatie over het Maritime Awards Gala 2016 naar www.maritime-awards.nl of neem contact op met Sieger Sakko, secretaris Maritime Innovation Award, via T 088 44 51 037 of E sakko@maritimetechnology.nl.