Wil jij de Nederlandse superjachtbouw internationaal nog beter op de kaart zetten? De Holland Yachting Group in Rotterdam is op zoek naar een

Marketeer/Brandmanager (36/40 uur)

De Holland Yachting Group is het internationale merk van de Nederlandse superjachtbouw industrie. Met de slogan ‘Think Yachts, Think Holland’ werken toonaangevende superjachtwerven, ontwerpbureaus en toeleveranciers samen aan internationale promotie. Die is met name gericht op evenementen en boatshows, zoals de Monaco Yacht Show en de Dubai International Boatshow.

De Holland Yachting Group is onderdeel van brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT), de vertegenwoordiger van de Nederlandse maritieme maakindustrie.

Wat ga je doen?

Op het gebied van marketing ligt jouw focus de eerste periode op het schrijven van de marketingstrategie voor de periode 2023-2025. Na uitvoerige afstemming met de leden en het bestuur werk je de strategie uit in een plan voor 2023. We zijn benieuwd naar jouw creatieve en inspirerende ideeën om de leden van de Holland Yachting Group maximaal te promoten, maar ook om nieuwe leden en partners te werven.

Je coördineert alle activiteiten van de Holland Yachting Group en werkt daarbij intensief samen met de verschillende afdelingen binnen de NMT organisatie. Zij co-creëren samen met jou de activiteiten op het gebied van communicatie, Public Affairs, events en beursdeelnames. Jij bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer en het leveren van kwartaalrapportages.

Verder treed je op als accountmanager voor de leden en vervul je de rol van secretaris voor het bestuur. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de leden en vertaalt hun wensen in jouw plannen. Die plannen stem je af met het bestuur, waarvoor jij een echte sparringpartner bent.

Wat breng je mee?

Je bent een echte teamspeler met een hbo diploma op het gebied van marketing. Daarnaast heb je ervaring in de superjachtbouwindustrie of in een gelijksoortige high-end markt.

Verder ben je een strategisch denker en beschik je over uitstekende organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een echte netwerker, je bent bereid om te reizen en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend (Frans is een pré).

Wat bieden wij jou?

Allereerst een zeer uitdagende functie in een sector die internationaal tot de verbeelding spreekt. Jouw salaris ligt tussen de € 4.000 en € 6.000 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Bovendien krijg je een laptop en een telefoon.

We bieden je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Flexibel werken wordt aangemoedigd, werk naar behoefte tot maximaal 50% thuis. Je krijgt een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een bovengemiddeld aantal vakantie- en ADV dagen.

Heb je interesse in deze functie?

Stuur jouw motivatie en C.V. naar Els Pols, Office Manager bij NMT, via E Pols@maritimetechnology.nl. Heb je vragen? Bel haar dan via T 088 44 51 012.