Elena Stroo-Moredo

Professional Training Manager

Opmerking: Elena is momenteel met zwangerschapsverlof. Neem contact op met Janneke Jol bij vragen over reguliere en in-house trainingen, T 088 44 51 041.

Na mijn studie Maritieme Techniek aan de TU Delft, heb ik ruim 6 jaar met veel plezier en enthousiasme bij dezelfde faculteit gewerkt als onderzoeker en docent. Ik heb aan verschillende grote JIP projecten gewerkt, met onderwerpen variërend van productie tot concept design. En als docent was ik onder andere verantwoordelijk voor het vak Salvage (berging van schepen).

Mijn ervaring met onderzoeksprojecten en onderwijs is heel nuttig in mijn huidige functie als Professional Training Manager bij Netherlands Maritime Technology. Ik houd mij bezig met de inhoudelijke aspecten van de cursussen en trainingen die Netherlands Maritime Technology verzorgt. Het aanbod van cursussen varieert sterk van (zeer) technisch tot project management en beleidsaspecten. Een van mijn activiteiten is het ontwikkelen van nieuwe cursussen daar waar behoefte is vanuit de leden en  industrie. Hiervoor werk ik dan ook samen met collega’s uit de verschillende pijlers van Netherlands Maritime Technology (Human Capital, Innovation en Trade) om zo in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in onze maritieme industrie. Daarnaast bewaak ik de kwaliteit van de trainingen en zorg ik dat de inhoud en onderwerpen actueel blijven.

Tevens houd ik mij ook bezig met innovatie projecten. Hierdoor kan ik goed de link leggen tussen innovatie en de ontwikkeling van nieuwe cursussen.