Linda te Veldhuis

Marketing & Communications Coordinator

In 2001 begonnen als stagiaire op een bureau van 6 medewerkers en 125 leden zet ik me inmiddels 3,5 dag per week samen met een kleine 30 collega’s in voor 375 leden. Deze groei bracht voor mij de nodige communicatieve uitdagingen met zich mee. Online communicatie werd belangrijker en bood meer mogelijkheden, drukkosten werden lager, waardoor full colour uitingen bereikbaar werden, en evenementen werden groter in omvang en frequentie.

Deze ontwikkelingen en de pro-actieve en betrokken cultuur bij Netherlands Maritime Technology zorgen er voor dat ik nog steeds met veel plezier mijn werk als communicatiespecialist in de maritieme sector uitvoer. Een aantal hoogtepunten: het in de markt zetten van eerst Scheepsbouw Nederland en later Netherlands Maritime Technology, het samenstellen van het jubileumboek ‘25 jaar Vereniging Holland Marine Equipment’, het uitbouwen van het Maritime Awards Gala, maar bovenal het ledencontact, tijdens activiteiten maar ook vanaf het bureau of bij de bedrijven op locatie.

Sinds januari 2015 ben ik Marketing & Communications Coordinator van het Marketing & Communications team van Netherlands Maritime Technology. Ik ben daarnaast verantwoordelijk voor de communicatie voor het thema Human Capital, actief als secretaris van de PR-commissie, verzorg met freelancers, leden en collega’s het Netherlands Maritime Technology Magazine en participeer namens Netherlands Maritime Technology in de PR Council van Nederland Maritiem Land.

Het dynamische karakter en de no-nonsense cultuur van de fotogenieke maritieme sector spreken mij erg aan. Ook privé maakt ‘het maritieme’ deel uit van mijn dagelijks leven. Mijn partner en zijn broer hebben een chemicaliëntanker (MTS Specht), waarvoor ik de administratie doe. Daarnaast zijn veel van onze vrienden actief in de binnenvaart.