Marjan Lacet

Trade Promotion Manager

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Netherlands Maritime Technology. Ik ben destijds via mijn vader, Henk Lacet, binnengekomen. Tot op de dag van vandaag ben ik hem daar nog steeds erg dankbaar voor. Mijn functie biedt mij dagelijks veel uitdaging en inspiratie en ik zet mij met veel plezier voor de volle 100% in.

Als Trade Promotion Manager ondersteun ik Nederlandse maritieme bedrijven bij het vergroten van hun commerciële activiteiten in Azië. Daarnaast stimuleer ik samenwerking tussen deze regio en Nederland, met name door het organiseren van zowel Holland Paviljoens op de toonaangevende maritieme vakbeurzen in Azië als ook het organiseren van inkomende – en uitgaande handelsmissies.

Mijn opleiding (hotel management) komt mij goed van pas in deze baan. Het organiseren van beursdeelnames en handelsmissies vergt veel voorbereiding, een goede planning en organisatie.

Azië is voor mij persoonlijk ook een favoriete regio, waar ik mij als een vis in het water voel en er daardoor ook optimaal kan functioneren. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan: golfen, skiën en reizen.