Meld je aan voor deze Masterclass Ondernemerschap in de blauwe economie

Gaat jouw blauwe hart sneller kloppen als het over maritiem en vis gaat? Ben jij (nu of in de toekomst) werkzaam in de Nederlandse maritieme vissector (visserij, aquacultuur en/of visverwerking/handel)? En wil jij als ondernemer, medewerker of mbo/hbo/wo student op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken met de meest actuele inzichten uit onderzoek en praktijkvoorbeelden? Dan is deze Masterclass uitgerekend voor jou! In samenwerking met vele partners organiseren Wageningen University & Research (WUR) en ROC Friese Poort een reeks van 7 lezingen met afsluitend een excursie over ondernemerschap in de blauwe economie.

Meer informatie

Meld je aan via deze Link: https://ap.lc/O9Rgk

Wat levert deelname aan deze Masterclass jou op?

  • Verrijk je kennis door korte en praktische presentaties over de laatste stand van zaken in de Nederlandse maritieme vissector vanuit onderzoek en praktijk.
  • Laat je netwerk groeien van bedrijven en kennispartners op het gebied van visserij, aquacultuur en visverwerking/handel.
  • Ontvang een certificaat als aanvulling op je CV.
  • Laat studenten aan de slag gaan met jouw praktijkvraag. De vraag kun je bij je aanmelding stellen.
  • Kom in gesprek met gedreven maritieme studenten die na hun opleiding in de Nederlandse maritieme vissector aan de slag willen. Vanuit een meester-gezel relatie leren zij van de deelnemende bedrijven en vice versa in de zin van, weten wat toekomstig talent zoekt en voor ogen heeft bij het werken in de maritieme vissector.

De eerste bijeenkomst Voedselwinning in de blauwe economie zal plaatsvinden op 27 januari 2022 om 19.00-21.00 in de conferentiezaal van het ROC Friese Poort, Lange Riet 2, te Urk**. De 6 lezingen en excursie daarna zullen op locaties midden in het land worden gegeven.

Deze Masterclass wordt georganiseerd vanuit ROC Friese Poort in samenwerking met Wageningen University & Research. Daarbij worden de lezingen en locaties mede mogelijk gemaakt door de vele betrokken partners landelijk en regionaal.