Muns Techniek werkt met ‘next generation’

Muns Techniek heeft een contract gewonnen om een oud  ‘Jack-up Vessel’ te modificeren. Hierbij moet o.a. de volledige bedrading vervangen worden en tevens worden alle e-kasten vernieuwd. Het bedraden van deze kasten wordt normaliter uitbesteed, maar vanwege NMT’s thema ‘Next Generation’ is er ditmaal gekozen om 3 studenten van verschillende opleidingen hiervoor in te schakelen.

Meer informatie

Deze beslissing bleek succesvol te zijn. De drie jonge mannen waren zeer enthousiast en flexibel en daarbij hebben ze een interesse ontwikkeld voor techniek maar ook voor de maritieme sector. We zijn er nog niet zeker van of ze hun opleiding gaan wijzigen, maar voor toekomstige referenties mogen ze bij Muns Techniek aankloppen.

Aangezien het project nog niet volledig af is, zullen we U binnenkort informeren over de eindresultaten. Ondertussen kunnen we wel melden dat tijdens de interne testen van deze e-kasten geen problemen boven water zijn gekomen.

Muns Techniek is een project organisatie die speciale (hydraulische) projecten uitvoert. Vanaf het eerste begin van het ontwerp tot en met de inbedrijfname en oplevering van het systeem, Muns Techniek verzorgt het hele traject. Het sterke punt van Muns Techniek is de besturing en HMI die volledig in eigen huis ontwikkeld en getest worden.