Nederland in de schijnwerpers op SMM tijdens de Smart Holland Day

Op woensdag 5 september 2018 bundelt Nederland haar maritieme krachten tijdens SMM in Hamburg. Onder de naam ‘Smart Holland Day’ vinden diverse Nederlandse activiteiten plaats. Van een Smart Holland Hunt tot de Smart Holland Networking Reception aan boord van een Nederlands fregat. Neem kennis van de diverse activiteiten en meld je waar nodig aan.

Meer informatie

Activiteiten

De volgende activiteiten vinden plaats tijdens de Smart Holland Day en zijn mogelijk ook voor jouw bedrijf interessant om aan deel te nemen:

  • Kick-off
  • Smart Holland Hunt
  • Smart Maintenance Business Lunch; The Next Steps
  • Smart Holland VIP-tour
  • High Wine
  • Smart Holland Networking Reception aan boord van de Zr. Ms. Van Amstel (alleen genodigden)

Lees hier meer over deze activiteiten

Side event aan boord van de Zr. Ms. Van Amstel

Het fregat de Zr. Ms. Van Amstel is beschikbaar voor activiteiten. Wil je met je bedrijf een side-event organiseren op SMM, dan kan dit mogelijk aan boord van het schip. Neem hiervoor contact op met Joëlla Lucas van NMT.

Thema Smart Holland

Internationaal staat Nederland bekend om haar experimenteergedrag, flexibiliteit en het samenwerken in wisselende coalities. Nederlandse bedrijven pionieren in autonoom varen, installatie en onderhoud van offshore windparken, alternatieve brandstoffen en big data. Nederland gaat slimme combinaties aan en geeft de jeugd de ruimte. Juist die dynamiek wordt getoond tijdens de Smart Holland Day. Ook digitalisering en smart maintenance hebben in Duitsland prioriteit bij klanten en samenwerkingspartners. Nederlandse deelnemers worden aangemoedigd hun nieuwste oplossingen op deze gebieden in de etalage te zetten.

Sponsors Smart Holland Day

De Smart Holland Day is een initiatief van Marstrat BV, IFS Benelux en Netherlands Maritime Technology en wordt gesponsord door Damen Shipyards, Royal IHC, Siemens, DEAL Drecht Cities en Gemeente Rotterdam.