Nederlandse ambassade uit Saudi-Arabië aanwezig tijdens de beurs Offshore Energy

Het staatsoliebedrijf ARAMCO in Saudi-Arabië heeft recent plannen gerealiseerd voor de ontwikkeling van een nieuw maritiem cluster bij Ras Al-Khair aan de oostkust van Saudi-Arabië aan de Arabische Golf. Bij de ontwikkeling van dit masterplan is ARAMCO op zoek naar buitenlandse partijen met de juiste expertise om dit cluster te ontwikkelen. ARAMCO heeft hierbij onder andere Nederland benaderd om te kijken of er Nederlandse bedrijven zijn die expertise kunnen leveren en in dit project willen stappen.

Op dinsdag 13 oktober en woensdag 14 oktober kunnen geïnteresseerden bedrijven in contact komen met de Nederlandse Ambassade uit Saudi-Arabië. Yamen Albassatina, Trade & Investment Officer, zal aanwezig zijn op het Holland Paviljoen tijdens Offshore Energy in de RAI Amsterdam en wilt graag in gesprek komen met bedrijven die een vestiging/structuur op willen zetten in Saudi-Arabië.

Meer informatie vindt u in dit eerdere nieuwsbericht. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen met Paulien Viola via viola@maritimetechnology.nl.