Netherlands Maritime Technology Magazine januari 2017 verschenen

Lees nu het nieuwste nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine als interactief digitaal magazine met films, foto’s en downloads. In deze editie lichten drie bestuursleden van NMT uitgebreid toe wat de behoeften en het toekomstperspectief zijn van lidbedrijven in deze lastige tijd. Daarnaast wordt duidelijkheid geschept over de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) en het fiscale toetsingskader, leest u over de status van het Werkprogramma Maritieme Maakindustrie en over tien jaar in- en verkoopvoorwaarden.

Lees hier het januari-nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine

De update vanuit Brussel gaat deze keer over CETA en de column van NMT-directeur Roel de Graaf over veerkracht en wendbaarheid. U krijgt inzage in verschillende projecten, waaronder Blauwdruk 2050 en de Technology Exchange Roadshow. Ook worden weer enkele belangrijke marktontwikkelingen uitgediept, waaronder de ferrymarkt. Tenslotte wordt in het kort geschetst wat allemaal met en voor u bereikt is in het jaar 2016.

Abonneren

Het volgende nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine verschijnt op 18 mei 2017. Indien u het Netherlands Maritime Technology Magazine ook wenst te ontvangen, kunt u het aanmeldformulier invullen.

Advertentiemogelijkheden

Adverteren is mogelijk per 1/2 pagina en kan voor leden al vanaf € 545,- (excl. BTW). Download hier verdere informatie over adverteren.