Netherlands Maritime Technology Magazine mei 2017 verschenen

Lees nu het nieuwste nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine als digitaal magazine. In deze editie is te lezen over de eerste Internet of Things toepassingen van Boskalis, Royal IHC en Globecomm en hoe snel de digitalisering eigenlijk gaande is. Ook leest u over de impact van de wereldwijde scheepsbouwcrisis op Nederland in 2016. Daarnaast vindt u artikelen over kansen in Thailand, de recent gelanceerde Netherlands Maritime Academy, de benodigde koers voor de Nederlandse marinebouw en haalt u inspiratie uit acht cases over Duurzame inzetbaarheid.

Lees hier het mei-nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine

In zijn laatste column blikt voormalig NMT-voorzitter Hans Voorneveld terug op 40 jaar scheepsbouw en in de update vanuit Brussel maakt u deze keer kennis met de maritieme ambities van China en het belang van Europese samenwerking. Ook leest u over het regionale samenwerkingsverband Maritime Delta, waarin diverse bedrijven participeren. Tot slot vindt u een samenvatting van de resultaten van het tevredenheidsonderzoek dat NMT in het eerste kwartaal van dit jaar heeft gehouden.

Abonneren

Het volgende nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine verschijnt op 15 september 2017. Indien u het Netherlands Maritime Technology Magazine ook wenst te ontvangen, kunt u het aanmeldformulier invullen.

Advertentiemogelijkheden

Adverteren is mogelijk per 1/2 pagina en kan voor leden al vanaf € 545,- (excl. BTW). Download hier verdere informatie over adverteren.