Netherlands Maritime Technology Magazine september 2017 verschenen

Lees nu in het nieuwste nummer van het digitale Netherlands Maritime Technology Magazine waarom innoveren een must blijft voor het behoud van technologische voorsprong. Ook leest u over de impact van het in de kern twee jaar uitgestelde ballastwaterverdrag. Daarnaast vindt u onder andere artikelen over de goede maar ook spannende tijden voor de visserij, het aan boord houden van goed opgeleid personeel, nieuwe technologieën en digitale trends tijdens Europort Masterclasses en leden van Topsector Water & Maritiem vertellen over de kracht van samenwerking.

Lees hier het september-nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine

In zijn eerste column als NMT-voorzitter schetst Bas Ort zijn trots op de actieve en bruisende brancheorganisatie, de sector en de leden. In de update vanuit Brussel leest u deze keer over de uitgebreide lobby en de toegenomen capaciteit om u als lid van relevante informatie te voorzien. Verder vindt u meer informatie over een aantal naderende evenementen, zoals het Maritime Awards Gala en de Thaise marinebeurs. Ook is een overzichtelijk artikel opgenomen over de wortels van NMT met onder andere aandacht voor Cebosine, honderd jaar geleden opgericht.

Abonneren

Het volgende nummer van het Netherlands Maritime Technology Magazine verschijnt in januari 2018. Indien u het Netherlands Maritime Technology Magazine ook wenst te ontvangen, kunt u het aanmeldformulier invullen.