Met welk favoriet ontbijt schuif jij aan bij NMT's Rondetafel Ontbijtsessie?

16 februari 2021

Henk Volmerink, NMT bestuurslid en eigenaar van Theunissen Technical Trading BV, presenteert in samenwerking met Annemarie Labee, Membership Coordinator bij NMT, de Rondetafel Ontbijtsessies op 9 en 12 maart a.s. van 08.00 - 09.00 uur. Heb jij je daarvoor al aangemeld? Geen betere start van de dag dan een fijn ontbijt, fijn gezelschap en 'food for thought' aan één van de inspirerende rondetafel thematafels! Op welk thema wil jij doorkauwen?

Favoriete ontbijt van Henk

Voor velen is het ontbijt de favoriete maaltijd van de dag. Een schaaltje yoghurt met cruesli, een ontbijtreep, broodje kaas, warme graanpap, belegde krentenbol, ontbijtsmoothie, gebakken ei met spek of havermoutbanaanpannenkoekjes. Voor welk ontbijt springt Henk eigenlijk graag zijn bed uit? "Vaak ontbijt ik ouderwets met een broodje oude kaas (liefst een mueslibol). Als ik ga spinnen 's ochtends vroeg, dan doe ik dat graag op een lege maag en neem ik voor daarna iets hapklaars mee, zoals ontbijtkoek of Evergreens. Maar het beste ontbijt is natuurlijk een verantwoord ontbijt. Mijn ontbijt van vanmorgen bestond uit een plak zelfgebakken bananenbrood en een schaaltje milde kwark met diverse zaden en walnoten." Henk ziet uit naar de Ontbijtsessies: "Leuk om met elkaar, op zo'n inspirerende manier de dag te beginnen!".

Programma

Aanvang om 08.00 uur met een welkomstwoord door Henk Volmerink en Annemarie Labee. Vervolgens start Speeddate ronde 1, in groepjes van maximaal vier personen. Na de verdere toelichting van het programma starten de rondetafelgesprekken, opgevolgd door nog twee Speeddate rondes. Rond 09.00 uur wordt afgesloten.

Pick your favorite

Voor welk thema ga jij? Let op! Aan elke rondetafel zijn maar 8 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan!
 • ‘Een klimaatneutraal schip bouwen kan vandaag al’ met Sander den Heijer, Sectormanager bij NMT (LET OP: Alleen beschikbaar tijdens de Rondetafel Ontbijtsessie op 12 maart)
 • ‘Competitie in de maritieme maakindustrie’ met Jan Hoegee, Director Marine & Offshore bij Eekels Technology BV (TBI)
 • ‘SMART shipping en het digitale schip’ met Marco Scholtens, Innovation Manager bij NMT.
 • ‘Ketensamenwerking, een strategisch middel of noodzaak?’ met Henk Volmerink, bestuurslid NMT en eigenaar Theunissen Technical Trading BV.
 • ‘Samenwerking Nederlandse maritieme clusters’ met Edward Gilding, Senior Business Developer bij Innovation Quarter.
 • ‘Online Sales’ met Joëlla Lucas, Trade Promotion Coordinator bij NMT.
 • ‘Procesontwikkeling & procesbeheersing op scheepswerven’ met Ronald de Vries, Managing Director bij Floorganise.
 • ‘Samenwerken met start-ups’ met Tessa Luijben, programmamedewerker bij Maritime Delta.
 • ‘Diversiteit en inclusiviteit in de maritieme maakindustrie’ met Sylvia Boer, Director Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) & President bij WISTA Netherlands.
 • ‘Visie scheepsfinancieringen 2021’ met Ton Wouterse, Head of Maritime & Offshore Sector bij Rabobank Nederland.De ideale overheidsaanbesteding, hoe zit die er voor jou uit?
 • ‘De ideale overheidsaanbesteding, hoe zit die er voor jou uit?’ met Nick Bakker, Sectormanager bij NMT.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden: NMT’s Rondetafel Ontbijtsessie op dinsdag 9 maart NMT’s Rondetafel Ontbijtsessie op vrijdag 12 maart

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Annemarie Labee, Membership Coordinator bij NMT via T 088 44 51 044 of E labee@maritimetechnology.nl.