Sycarav 19

[VOL] Handelsmissie Jachtbouw – Noord Duitsland

Handelsmissie 5 - 8 februari 2024

In de week van 5 – 8 februari 2024 organiseert NMT samen met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Hamburg een handelsmissie naar Noord-Duitsland gericht op de jachtbouw. In 3 a 4 dagen tijd ontmoet je de belangrijkste spelers in de Jachtbouwindustrie van Duitsland. Een unieke kans om je netwerk te vergroten! Ga jij met ons mee?

Joëlla Lucas

Organisator

Joëlla Lucas Trade Promotion Coordinator +31(0)884451024

Programma 

Tijdens de handelsmissie willen wij op bezoek bij de grootste jachtenbouwers als Lürssen Werft, Abeking & Rasmussen, Lloyd Werft, Kusch Yachts en Nobiskrug. Daarnaast willen we een bezoek brengen aan de design bureaus Judel/Vrolijk & Co en KBN Konstruktionsbüro GmbH.  Uiteraard staan wij ook open voor suggesties van de deelnemers.  

Bovenstaande is een wensenlijst. De te bezoeken bedrijven willen graag van te voren weten wie er bij hun op bezoek wil komen voordat ze bevestigen. Wil je dus mee met deze handelsmissie? Meld je dan aan. We houden je vervolgens op de hoogte over het programma.  

Bezoeken 
Tijdens een bezoek worden we als groep ontvangen. Je krijgt een korte introductie van het bedrijf, waarna het vervolgens mogelijk is om een korte pitch van ongeveer 3 minuten over je bedrijf / product of dienst te geven. Waar mogelijk vragen we om een rondleiding.  
 
Voor wie? 
Middels een handelsmissie ontmoet je binnen een aantal dagen de juiste beslissingsbevoegde personen bij je potentiële klanten. Het is een ideale manier om je netwerk te vergroten wanneer je nog geen of weinig zaken doet met de jachtbouwindustrie in Duitsland.  
Maar ook als je juist je netwerk weer eens wil aanhalen is de handelsmissie uitermate geschikt om binnen een korte tijd iedereen weer te zien en te spreken.   

Kosten 
De kosten bedragen € 1.250,- per persoon voor leden van NMT en € 1.500,- per persoon voor niet-leden. Prijzen zijn excl. BTW en reis- en verblijfskosten.  

Deelnameprijs bestaat uit;  
- Verzorgen van een volledig programma met afspraken op hoog niveau 
- Vervoer ter plaatse 
- Profielenboekje 
- Netwerk receptie / diner  
- Presentje voor de bedrijven 

Aanmelden 
Wij adviseren 1 persoon per bedrijf. Je mag maximaal met 2 personen deelnemen, maar je krijgt 3 minuten pitchtijd per bedrijf.  

Deadline aanmelden; 2 oktober 2023 
Minimaal aantal deelnemers = 8 bedrijven 
Maximaal aantal deelnemers = 12 bedrijven 

Bij onvoldoende deelnemers kunnen wij besluiten de handelsmissie te annuleren. Dit hoor je uiterlijk 2 maanden van te voren.   

Meer informatie 
Neem contact op met Joëlla Lucas.

Subsidie voor mkb’ers; Support International Business (SIB) - Collectieve Activiteit

Mogelijk komt uw bedrijf in aanmerking voor de SIB Subsidie Collectieve Activiteit. Met deze regeling kunt u verschillende activiteiten bij het internationaal zakendoen (deels) financieren. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500,-.Klik hier voor meer informatie.