Pexels Denitsa Kireva 15546992

Handelsmissie Wind for Goods 31 mei t/m 2 juni 2023

Handelsmissie 31 mei - 2 juni 2023

In samenwerking met de NBSO Nantes organiseert NMT van 31 mei t/m 2 juni 2023 een handelsmissie naar Wind for Goods in Saint- Nazaire, Frankrijk. Meld je aan

Wind for Goods

Op dit moment is Wind for Goods het enige internationale event dat zich voor 100% richt op wind aangedreven scheepvaart. Het brengt alle leiders in de sector samen om de concrete oplossingen en innovaties te presenteren die het vrachtvervoer over zee koolstofvrij zullen maken, en om de belangrijkste voordelen en uitdagingen van deze sector, die werkt aan de bescherming van ons maritieme milieu, te bespreken. Kortom, genoeg redenen om hier ook aanwezig te willen zijn.

Ga mee en:

 • Ontdek oplossingen die bijdragen aan het koolstofvrij maken van
  maritiem vervoer.
 • Bespreek de belangrijkste uitdagingen van deze sector die streeft
  om het oceaanmilieu te behouden.
 • Ontmoet belangrijke Franse en internationale spelers zoals
  reders, technologieontwikkelaars, financiers,
  verladers, experts, industriëlen…).

Programma

Het programma voor de Handelsmissie Wind for Goods is deels bekend. Na aankomst op woensdag gaan we samen aan tafel tijdens het welkomstdiner. Donderdag brengen we de gehele dag een bezoek aan Wind for Goods.  Aan het einde van de dag is er een perfect moment om uitgebreid te netwerken tijdens het netwerkevent met matchmaking. Als afsluiter gaan we op vrijdag nog op bedrijfsbezoek. Waarschijnlijk is dit een bezoek aan Chantiers de l’Antlantique. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma.

Vind je het leuk om tijdens Wind for Goods ook als spreker aanwezig te zijn? Laat dit dan weten, of vraag meer informatie aan Evy Menheere, via T 088 44 51 014 of E menheere@maritimetechnology.nl.

Kosten

 • €1250 excl. VAT en reis- en verblijfskosten voor leden
 • €1350 excl. VAT en reis- en verblijfskosten voor niet-leden

De reis is op eigen gelegenheid. Een hotelaanbieding is eventueel mogelijk.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan jouw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met Evy Menheere, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 014 of E menheere@maritimetechnology.nl

 

Overtuigd? Meld je dan aan

Deelnemers Handelsmissie Wind for Goods 31 mei t/m 2 juni 2023