Pexels Ken Cooper 6379409

International Workboat Show 2024 New Orleans

Beurs 27 november 2024 - 29 november 2023

Van 27 tot en met 29 november 2024 vindt de International Workboat Show in New Orleans plaats. NMT is voornemend hier een MKB Lounge te organiseren.

Joëlla Lucas

Organisator

Joëlla Lucas Trade Promotion Coordinator +31(0)884451024

International Workboat Show

De International WorkBoat Show is een toonaangevende vakbeurs in New Orleans voor de commerciële maritieme sector. Deze jaarlijkse beurs vindt plaats van 12 tot en met 14 november 2024 en dit jaar zal NMT er een MKB Lounge neerzetten voor haar leden! Heb je interesse om aan te sluiten? Laat dit dan aan ons weten!

Over de MKB Lounge

De MKB Lounge dient als uitvalsbasis voor bedrijven om de Workboat show zelf te ontdekken. In de Lounge kan je afspraken maken met je relaties of even tot rust komen en bijtanken met wat drinken en een snack. De collega’s van NMT zijn aanwezig om je te ontzorgen. Daarnaast wordt er ook netwerkmomenten georganiseerd.

Plannen worden gemaakt

Wij hebben een stand van 20 x 20 foot vastgelegd op de beurs in de International business area. Hier zullen wij een gezamenlijke stand neerzetten die je deelt met andere NMT leden. Momenteel zijn we alle kosten inzichtelijk aan het maken en subsidie aan het aanvragen. Zodra dit gereed is kunnen we de kosten per bedrijf doorgeven.

Heb je interesse om mee te gaan met de MKB Lounge naar New Orleans? Maak dit alvast kenbaar bij Joëlla Lucas.

Meer informatie volgt binnenkort.

Meer informatie over de beurs: https://www.workboatshow.com/

 

Gerelateerde evenementen