Jacht Venetie Nieuws Foto Rvo

[VOL] Handelsmissie Jachtbouw – Italië

Handelsmissie 13 - 16 mei 2024

In de week van 13 – 16 mei 2024 organiseert NMT een handelsmissie naar Italië gericht op de jachtbouw. In 3 a 4 dagen tijd ontmoet je de belangrijkste spelers in de Jachtbouwindustrie van Italië. Een unieke kans om je netwerk te vergroten! Ga jij met ons mee?

Programma  
Tijdens de handelsmissie willen wij op bezoek bij de bekende jachtbouwers als Palumbo, Benetti, Sanlorenzo, Tankoa, The Italian Sea Group en Rossinavi. Uiteraard staan wij open voor suggesties van de deelnemers.  

Bovenstaande is een wensenlijst. De te bezoeken bedrijven willen graag van te voren weten wie er bij hun op bezoek wil komen voordat ze bevestigen. Wil je dus mee met deze handelsmissie? Meld je dan aan. We houden je vervolgens op de hoogte over het programma. 

Bezoeken  
Tijdens een bezoek worden we als groep ontvangen. Je krijgt een korte introductie van het bedrijf, waarna het vervolgens mogelijk is om een korte pitch van ongeveer 2 minuten over je bedrijf / product of dienst te geven. Waar mogelijk vragen we om een rondleiding.   

Voor wie?  
Middels een handelsmissie ontmoet je binnen een aantal dagen de juiste beslissingsbevoegde personen bij je potentiële klanten. Het is een ideale manier om je netwerk te vergroten wanneer je nog geen of weinig zaken doet met de jachtbouwindustrie in Italië.   

Maar ook als je juist je netwerk weer eens wil aanhalen is de handelsmissie uitermate geschikt om binnen een korte tijd iedereen weer te zien en te spreken.    

Kosten  
De kosten bedragen € 2.750,- per persoon voor leden van NMT en € 3.000,- per persoon voor niet-leden. Prijzen zijn excl. BTW en reis- en verblijfskosten.   

*We huren voor deze handelsmissie een lokale matchmaker in die ons helpt om een zo goed mogelijk programma samen te stellen.  

Deelnameprijs bestaat uit;   

  • Verzorgen van een volledig programma met afspraken op hoog niveau  
  • Vervoer ter plaatse  
  • Profielenboek  

Aanmelden  
Wij adviseren 1 persoon per bedrijf. Je mag maximaal met 2 personen deelnemen, maar je krijgt 3 minuten pitchtijd per bedrijf.   

Deadline aanmelden
31 januari 2024 of tot het maximale aantal deelnemers bereikt is. 
 
Minimaal aantal deelnemers = 8 bedrijven  
Maximaal aantal deelnemers = 15 bedrijven  

Bij onvoldoende deelnemers kunnen wij besluiten de handelsmissie te annuleren. Dit hoor je uiterlijk 2 maanden van te voren.    

Meer informatie  Neem contact op met Evy Menheere. 

Subsidie voor mkb’ers; Support International Business (SIB) - Collectieve Activiteit 

Mogelijk komt uw bedrijf in aanmerking voor de SIB Subsidie Collectieve Activiteit. Met deze regeling kunt u verschillende activiteiten bij het internationaal zakendoen (deels) financieren. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500,-. 

Klik hier voor meer informatie. 

Deelnemers [VOL] Handelsmissie Jachtbouw – Italië