NMT duurzaamheidscommissie zoekt nieuwe leden

Ben je regelmatig in je werk bezig met duurzaamheid en werkzaam bij een NMT-lidbedrijf? Lijkt het je leuk actief bezig te zijn binnen de vereniging? Dan is deelname aan de NMT duurzaamheidscommissie wellicht een goed idee! Duurzaamheid tijdens je werkzaamheden of bij je bedrijf kan betrekking hebben op de producten of de productie maar ook op andere zaken waar duurzaamheid van belang is. Bij de duurzaamheidscommissie is eigenlijk ieder NMT-lid welkom die verduurzaming van de sector belangrijk vindt en hierover mee wil praten.

Meer informatie

NMT gebruikt deze commissie als klankbord voor verschillende werkzaamheden van het NMT Bureau. De commissie denkt mee en adviseert het bureau op onderwerpen als de Green Deal, scheepsrecycling, regelgeving die betrekking heeft op duurzaamheid en stimuleringsregelingen. Tijdens de bijeenkomsten worden trends binnen en buiten de sector besproken en de manier waarop NMT hier mee om kan gaan. Ook informeren de leden elkaar over zaken die bij hun organisatie spelen. Lees hier meer over onze standpunten, acties en samenwerkingen.

Ben je benieuwd naar de commissie en zou je graag meer willen weten? Of wil je eerst graag eens een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met Sander den Heijer van NMT. De volgende bijeenkomst staat gepland in de ochtend van 25 september bij een commissielid in Amsterdam.