NMT leden maken kennis met vernieuwde Clipper

Ruim 1200 ontvangers uit de achterban van Netherlands Maritime Technology (NMT) lezen al jaren om de week de Clipper. De Clipper is een marktinformatie-nieuwsbrief met de laatste internationale nieuwbouworders en ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, technologie, motoren, equipment en service. De Clipper is exclusief voor leden van NMT.

Meer informatie

Geheel nieuwe Clipper met nu ook een informatieportaal

Het bestaande format was zo langzamerhand aan een update toe en de techniek heeft ook niet stilgestaan in de tussentijd. Bovendien wil NMT graag haar leden de mogelijkheid bieden om informatie op maat te ontvangen. In samenwerking met HowardsHome, een ervaren aanbieder van nieuwsmonitoring-diensten, is er een geheel nieuwe Clipper opgezet. Inclusief een informatieportal waar NMT-leden nog meer marktnieuws kunnen lezen, op het moment dat het hen uitkomt. Ook kunnen leden nu zelf kiezen over welke marktsegmenten zij wel of niet informatie willen ontvangen bijvoorbeeld. Doordat in de nieuwe opzet de nieuwsbrief ook veel sneller te maken is, kan de frequentie ook omhoog. Voortaan wordt de Clipper wekelijks verzonden, i.p.v. eens per twee weken.

Na een proefperiode van enkele weken is de geheel vernieuwde Clipper vandaag, woensdag 13 september 2017, ‘live’ gegaan. Alle bestaande ontvangers van de Clipper zijn overgezet naar het nieuwe systeem. In de nieuwe Clipper vinden zij een link vinden naar hun persoonlijke pagina, waar zij hun profiel en voorkeuren aan kunnen passen.

Bent u lid van NMT en wilt u ook graag de Clipper ontvangen? Ga naar deze link en klik op registreren.