NMT Magazine: Genomineerden Maritime Innovation Award en Maritime Designer Award 2018

De genomineerden voor de Maritime Innovation Award en de Maritime Designer Award zijn begonnen met aftellen. Tijdens het Maritime Awards Gala op 12 november worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt. Wie gaan het dit jaar worden?

Meer informatie

Maritime Innovation Award

Kanshebbers op de Maritime Innovation award zijn nederlandse bedrijven, die recentelijk een vernieuwend(e) product, dienst of proces voor de maritieme industrie hebben ontwikkeld. Van het recordaantal van 26 inzendingen zijn dit jaar drie genomineerden overgebleven:

  • Intelligent Dock Locking System van Mampaey Offshore Industries
  • Veth Integrated L-drive van Veth Propulsion
  • Fleet Cleaner

Maritime Designer Award

De Maritime Designer award is bedoeld voor individuele ontwerpers, promovendi, recent afgestudeerden en startups die hun werk en aanpak onder de aandacht willen brengen. De Samenwerkende Maritieme Fondsen stellen aan de winnaar een bedrag van maximaal € 24.000 ter beschikking om verdere ontwikkeling van de betreffende ontwerpmethode of -oplossing financieel te stimuleren. Uit de inzendingen heeft de jury de volgende twee ontwerpers genomineerd:

  • Gijsbert van Marrewijk met de ‘Solar Boat Single Track Hydrofoil’
  • Roy de Winter met de ‘Accelerated Concept Design’ methodiek

Het Maritime Awards Gala is hét jaarlijkse evenement waar de innovatieve topprestaties uit de sector gepresenteerd worden aan de captains of industry. Wil jij er ook bij zijn op maandag 12 november? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Klik hier om je aan te melden voor de Young Professionals Party

Klik hier om je aan te melden als individuele deelnemer

Wil je meer weten over de genomineerden en ontwerpers? Lees het hele artikel in het online magazine.