NMT Netwerkbijeenkomst bij KROHNE Nederland: Heeft u zich al aangemeld?

Op donderdag 23 november zijn we `s middags te gast bij KROHNE Nederland in Dordrecht (Members Only). Dit ter gelegenheid van de aanstaande NMT Netwerkbijeenkomst. Er ligt een veelbelovend programma in het vooruitzicht op een mooie locatie, met een boeiende spreker en voldoende ruimte om andere professionals uit de sector te ontmoeten. Mis deze bijeenkomst niet en meld u nu aan.

Keynote speaker Jonathan Holslag

Keynote speaker is de inspirerende professor Jonathan Holslag, die een uitgesproken kijk heeft op de toekomstplannen van China en de grote invloed daarvan op de Nederlandse maritieme technologie. Laat u tijdens de NMT Netwerkbijeenkomst bijpraten, zodat uw bedrijf adequaat kan inspelen op de ambitieuze plannen van China.

Jonathan Holslag is docent internationale politiek aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en is als politicoloog verbonden aan het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen. Hij is tevens bijzonder adviseur van de eerste vicepresident van de Europese Commissie, Frans Timmermans.

Holslag staat aan het hoofd van het Brussels Institute of Contemporary China Studies (BICCS). Zijn onderzoeksgebied behelst China’s economische, politieke en militaire ontwikkelingen, de geopolitieke context binnen het Aziatisch continent, de relaties van China met Afrika en het partnership met Europa.

(Bron: Wikipedia)

Netwerken

Op het programma staan verder de Algemene Ledenvergaderingen en uiteraard ontbreken netwerkmomenten niet, zodat u weer diverse nieuwe contacten kunt opdoen en bestaande kunt onderhouden.

Programma en locatie

14.30 uur     Ontvangst
15.00 uur     Algemene Ledenvergadering (Members Only)
16.00 uur     Pauze & ontvangst externe gasten
16.30 uur     Netwerkbijeenkomst (met o.a. spreker Jonathan Holslag)
17.30 uur     Afsluitende borrel
18.30 uur     Einde programma

De Netwerkbijeenkomst wordt gehouden bij KROHNE Nederland aan de Kerkeplaat 14 te Dordrecht.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Dorien Beumer, Management Assistent via T 088 44 51 014 of beumer@maritimetechnology.nl.