Ontmoet honderden studenten tijdens de Maritime Innovation Experience 2015

Maritieme technologie en matchmaking tussen bedrijf en toekomstige werknemers staan centraal tijdens de Maritime Innovation Experience. Dit jaar vindt dit event met een open karakter plaats op donderdagochtend 12 november op de campus van RDM Rotterdam. Bedrijven kunnen op diverse manieren deelnemen om zo in contact te komen met de medewerkers van de toekomst. U kunt uw bedrijf aanmelden tot 23 oktober.

Tijdens de vijfde editie van de Maritime Innovation Experience draait het om kennisuitwisseling, beleving en inspiratie. U heeft de mogelijkheid kennis te delen met 250 tot 300 toekomstige werknemers over de succesvolle innovaties van nu én in de toekomst.

Programmaonderdelen

Met de scholieren en studenten (mbo en hbo) concreet aan de slag gaan is een uitstekende manier om hen voor uw bedrijf en de sector te enthousiasmeren. Als bedrijf kunt u op verschillende manieren aan de Maritime Innovation Experience 2015 deelnemen:

Centrale Markt

Met een plek op de Centrale Markt kunt u op een laagdrempelige manier studenten enthousiasmeren voor uw bedrijf, innovaties en de maritieme sector. Door de interactie met de studenten aan te gaan, zult u levendige gesprekken krijgen. Hier heeft u tevens de gelegenheid om vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden voor uw bedrijf te promoten.

Workshops

Voor een beperkt aantal deelnemers aan de Centrale Markt is er gelegenheid om een workshop te verzorgen. Pak deze kans en meld u aan voor het geven van een korte workshop over uw maritieme product, proces of service

Powerpitches

Een deel van de aanwezige studenten presenteert na het sluiten van de Centrale Markt projectresultaten vanuit hun opleiding. Door het bijwonen van deze ‘Powerpitches’ krijgt u een goede indruk van de capaciteiten van meerdere studenten.

Inschrijven en kosten

Klik hier om uw bedrijf aan te melden

Er is beperkt ruimte beschikbaar, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na het sluiten van de inschrijving ontvangt u informatie over het inrichten van uw presentatieruimte en het programma. Indien u zich opgegeven heeft voor het geven van een workshop wordt contact met u opgenomen voor meer informatie.

De kosten voor deelname bedragen € 275,- excl. BTW. Kosten worden achteraf in rekening gebracht per factuur, verzonden door Netherlands Maritime Technology.

Projectpartners

De Maritime Innovation Experience wordt georganiseerd door het RDM Centre of Expertise, Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maritiem (Da Vinci College en STC-group), InnovationQuarter en Netherlands Maritime Technology. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Meer informatie

Klik hier voor een impressie van de Maritime Innovation Experience 2014. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Lucie Saxton, Human Capital Manager via T (088) 44 51 044 of E saxton@maritimetechnology.nl.