Posidonia 2022: Geen slechte plek om op een beurs te staan!

Els Roeterink, van AEGIR-Marine BV, staat ook dit jaar weer op Posidonia 2022 in Athene, Griekenland. “Wij kijken erg uit naar Posidonia 2022. In 2018 stonden wij er ook, voor ons is Griekenland een hele grote markt met veel klanten en een grote vloot. Het niveau van de bezoekers is enorm hoog. Er zijn grote reders en dat zie je niet op alle beurzen. We hebben er nu nog geen eigen kantoor maar misschien komt dat in de toekomst wel.”

Posidonia is ook dit jaar verdeeld over 4 dagen, van 6 t/m 10 juni. “Het belangrijkste aan Posidonia is vooral relatiebeheer. In 4 dagen zoveel mogelijk bestaande klanten ontmoeten. We bespreken dan hoe alles is gegaan en ook altijd wat er nog beter kan. Je hoopt natuurlijk dat er ook nieuwe klanten komen maar dat is niet het hoofddoel.”

“Er is altijd een goede energie op Posidonia en de stands zijn altijd leuk. De ene heeft muziek en de andere bijvoorbeeld een sherry-proeverij. En als je van de beurs komt kun je even lekker afkoelen in de zee of het prachtige Athene bewonderen. Het is geen slechte plek om op een beurs te staan!”, aldus Roeterink.

Wil je Posidonia zelf ook ervaren?

Wees er wel snel bij want er zijn nog maar 4 stands beschikbaar.