Heeft u een praktisch vraagstuk voor technische derdejaars hbo-studenten?

Op zoek naar hbo-techniektalenten die binnen twee jaar beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt? Heeft u een praktisch vraagstuk liggen, dat zich leent voor een multidisciplinaire aanpak? Wilt u een creatieve of vernieuwende blik op een actueel praktisch vraagstuk in het kader van ‘Wij leren de haven innoveren’? De Rotterdam Mainport Institute is op zoek naar opdrachten uit het bedrijfsleven.

Meer informatie

Praktische informatie

Een projectteam, bestaande uit 4 tot 5 gevorderde studenten met verschillende technische achtergronden, gaat voor u aan de slag. De studierichtingen die meedoen aan het PI Project zijn: Chemische Technologie, Logistics Engineering, Maritiem Officier en Maritieme Techniek. De doorlooptijd is februari t/m juni volgend jaar, bijeenkomsten zijn op donderdagen. Voor het volledige project is 108 uur per student beschikbaar.

Van u wordt verwacht enkele uren per week beschikbaar te zijn om vragen van de studenten te beantwoorden en relevante informatie te verstrekken.

De deadline voor het insturen van opdrachten is 13 december 2017. U hoort vóór 15 januari 2018 of uw opdracht is goedgekeurd. Op 22 februari 2018 vindt een speed date sessie plaats, waarbij u wordt gekoppeld aan een projectgroep.

Meer weten

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt? Neem dan contact op met Sanne de Vleeschhouwer.