Europort Masterclasses

Europort behoort Europort behoort tot ’s werelds belangrijkste ontmoetingsplaatsen, met circa 30.000 bezoekers en 1100 deelnemende bedrijven . Europort 2017 is een ‘must’ voor iedereen die voorop wil (blijven) lopen in de internationale maritieme industrie. Gedurende deze editie keert het zeer succesvolle Europort Masterclass programma terug. De Europort Masterclasses, een gezamenlijk initiatief van Rotterdam Ahoy en Netherlands Maritime Technology, zijn een efficiënte en inspirerende manier om kennis op te doen over de kernthema’s van de beurs: Big Data, the New Environmental Age en The Human Factor.

Organisator

Op elke beursdag vindt er één inspirerende Masterclass plaats die gaat over een onderwerp wat hoog op de agenda staat bij reders, werven en toeleverende bedrijven. Vooraanstaande professionals en experts in hun vakgebied zullen kennis en ervaringen uitwisselen, waardoor u een uniek inzicht krijgt in de laatste én toekomstige technologische ontwikkelingen.

In slechts drie uur leert u over de belangrijkste R&D ontwikkelingen binnen de industrie. Omdat de Masterclasses worden gehouden in een compact tijdsbestek, heeft u voldoende tijd om aansluitend op de beurs Europort te bezoeken.

Elke Europort Masterclass bestaat uit een plenair programma met vier sprekers, gevolgd door een mogelijkheid tot netwerken. De voertaal van de Europort Masterclasses is Engels. In totaal vinden er vier masterclasses plaats:

Big Data Masterclass: How Internet of Things and blockchain improve efficiency in the supply chain
Dinsdag 7 november van 14.00 uur – 17.30 uur, incl. netwerkborrel
The New Environmental Age Masterclass: How energy management can support MRV compliance and save costs
Woensdag 8 november van 10.00 uur – 13.30 uur, incl. netwerklunch
Big Data Masterclass: How big data minimizes total cost of ownership
Donderdag 9 november van 10.00 uur – 13.30 uur, incl. netwerklunch
The Human Factor Masterclass: How HR can make your organization future-proof
Vrijdag 10 november van 10.00 uur – 13.30 uur, incl. netwerklunch

Deelnemen

Het deelnametarief per Masterclass bedraagt € 99, – excl. BTW. Als u zich registreert voor alle vier de Masterclasses is een speciale ‘all-in prijs’ van toepassing, van € 325, – excl. BTW. Voltijd studenten kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 25, – excl. BTW per Masterclass. Aanmelding voor de masterclasses is onderdeel van de registratiemodule van Europort 2017. Tijdens de registratie krijgt u de vraag of u interesse heeft in deelname aan de masterclasses, waarna u de mogelijkheid direct aan te melden en dit gelijktijdig met uw registratie voor Europort af te ronden. Klik hier om u aan te melden.