Maritieme handelsmissie bestemming Nederland

Ter promotie van internationale handel en samenwerking, organiseert brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT) al meer dan dertig jaar maritieme handelsmissies naar landen wereldwijd. In de afgelopen jaren heeft NMT in opdracht van o.a. ambassades ook diverse inkomende handelsmissies verzorgd voor o.a. Bulgarije, China en Rusland. Wij verheugen ons erop om ook jouw land van dienst te zijn en zoeken graag de samenwerking met je op.

Handelsmissie Nederland

Zijn partijen in het land waarin je bent gevestigd geïnteresseerd in het gericht ontdekken van de Nederlandse maritieme sector? Wij kunnen voor hen een programma van A tot Z verzorgen. We presenteren je graag de mogelijkheden voor de planning en organisatie van een maritieme handelsmissie met bestemming Nederland. Het netwerk van NMT biedt onuitputtelijke mogelijkheden voor een meer dan interessante handelsmissie. NMT heeft goede relaties met onder andere de top van het Nederlandse maritieme bedrijfsleven, maritieme kennisinstellingen en Nederlandse overheden. Onze meer dan 440 leden zijn zeer internationaal georiënteerd en zien ernaar uit met interessante partijen in gesprek te gaan. Gegarandeerd meer halen uit een bezoek aan Nederland;

  • Concrete kansen op het gebied van zaken doen
  • Mogelijkheden tot intensieve samenwerking met diverse spelers in Nederland
  • Inspiratie
  • Matchmaking

Meer weten? Bel Trade Promotion Manager Joëlla Lucas via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.

Internationale samenwerking

NMT is altijd op zoek naar nieuwe kansen voor haar leden op het gebied van internationale handel en samenwerking. Zou een volgende uitgaande maritieme handelsmissie de bestemming moeten hebben van het land waar jij bent gevestigd? NMT staat open voor al uw suggesties en ideeën. Neem hiertoe contact op met Trade Promotion Manager Joëlla Lucas via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.