Netherlands Maritime Academy

In mei 2017 is Netherlands Maritime Academy (NMA) van start gegaan. NMA is een initiatief van zeven bedrijven en brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT). Binnen NMA stellen zij trainingen onderling beschikbaar voor elkaars werknemers.

Centrale plaats voor trainingsaanbod

Door de trainingen open te stellen voor elkaar wordt kennis en kunde gedeeld en kan worden geprofiteerd van elkaars deskundigheid. Dit zal zeker helpen met het profileren van de maritiem-technologische sector op de internationale markt. NMA; een unieke samenwerking, waarbij de branche over de grenzen heen kijkt. NMA is dé centrale plek waar werknemers van deelnemende bedrijven terecht kunnen voor trainingen die relevant zijn voor hun werkzaamheden.

Ook aansluiten?

Sinds januari 2018 kunnen andere bedrijven ook aansluiten. NMA staat open voor maritieme bedrijven, klein en groot, en ook voor bedrijven die zelf geen Academy hebben maar die wel hun werknemers gebruik willen laten maken van de trainingen, beschikbaar gesteld via NMA. Er geldt een eenmalige bescheiden instap fee van maximaal € 1500 en een jaarlijkse bijdrage. De hoogte van beide is afhankelijk van het aantal fte werkzaam bij je bedrijf.

Acht ‘Founding Fathers’ van NMA:

Kijk voor meer informatie op de website www.nmacademy.nl. Vraag een gesprek aan bij Annette Opstal, Human Capital Manager bij NMT en/of Marnix Krikke, Innovation & Human Capital Director bij NMT om de mogelijkheden voor aansluiting van jouw bedrijf te onderzoeken.

Meer achtergrondinformatie

Magazine Maritime Holland publiceerde begin 2018 een artikel over NMA. Bekijk het hier.