Reders kiezen voor Maritime24

Wagenborg, Fugro, Kotug, Jumbo, HvS Dredging support, OOS international, Boomsma Shipping, Clearwater, RollDock, Boskalis, van Weelde Shipping, Jan de Nul en JR Shipping kiezen Maritime24 voor het opdoen van kennis en het aangaan van nieuwe relaties met leveranciers.

Meer dan een event

Maritime24 is een nieuw business event dat op 20 juni 2019 voor het eerst Rotterdam aandoet. Op het event komen superintendents, technisch directeuren, fleet managers en IT managers van rederijen samen met directeuren, business development managers and account managers van innovatieve maritieme leveranciers.

In een 24-uurs programma worden relaties gelegd en kennis en ervaring uitgewisseld. De bijeenkomst wordt ondersteund door een digitale community.

Persoonlijk

Het event is klein en exclusief, met een maximum van 50 deelnemers. Daarmee wordt een open, informele en persoonlijke sfeer gecreëerd. Met als gevolg dat bijzonder veel inzichten worden verkregen en snel nieuwe relaties worden gevormd.

Uitnodiging

Leveranciers die geïnteresseerd zijn in het event, vinden een uitnodiging met details op www.maritime24.org. Er zijn op dit moment nog 12 plaatsen beschikbaar.