Save the date – 17 mei TKI Maritiem/MKC event ”Blauwe Toekomst”

Nederlandse maritieme bedrijven en organisaties staan onder druk door de lastige marktomstandigheden. In die omstandigheden is het een uitdaging maar ook een noodzaak om bezig te gaan met de toekomst. Het TKI Maritiem stimuleert dit graag en organiseert daarom op 17 mei een speciale bijeenkomst onder de titel: “Blauwe Toekomst”. Geïnspireerd op de “Blauwe Route” van de nationale wetenschapsagenda en het resultaat van de studie ”Blauwdruk 2050” Speciale aandacht wordt gegeven aan innovatie in het mkb.

De Maritieme Kennis en Innovatie Agenda met de titel: “Nederland de Maritieme Wereldtop: veilig, duurzaam en welvarend” omvat de plannen voor kennisontwikkeling, vernieuwing van producten, processen en diensten en voor het inspelen op nieuwe behoeften. Het benoemt een speerpunten voor samenwerkingsprojecten, waaronder Smart Industry, autonoom varen, nieuwe materialen, schone scheepvaart.

Waar en wanneer

Het event is op woensdag 17 mei 2017 van 09:30 tot en met 17:00 uur. Het TKI Maritiem roept geïnteresseerde ondernemers, mkb’ers, onderzoekers en opleiders op om mee te werken aan gezamenlijke innovatie in de maritieme sector. De organisatie is in handen van de Innovation Council van NML, het TKI Maritiem en het Maritiem Kennis Centrum.

Over de locatie in West Nederland ontvangt u z.s.m. informatie.

Programma

Het wordt een gevarieerd programma met aandacht voor Smart Shipping, autonoom varen, schone en veilige scheepvaart, duurzame energie uit zee en de overheid als Launching Customer. Nadere informatie over het programma volgt binnenkort.

Er is speciale aandacht voor mkb innovaties en subsidies.

Wilt u een korte pitch houden?

Wilt u als MKB’er een korte pitch houden over uw maritieme innovatie? Klik hier om u aan te melden!

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor de ochtend. Na ontvangst van een bevestiging is uw aanmelding definitief.

TKI Maritiem is onderdeel van Topsector Water.