Scheepvaartinspectie publiceert nieuwe website regelgeving

De Inspectie Leefomgeving en Transport – scheepvaart (voorheen Scheepvaartinspectie) heeft vandaag haar nieuwe website met nationale en internationale regelgeving gepubliceerd. Deze website: Netherlands Regulatory Framework (NeRF) – Maritime is een belangrijke bron van informatie voor de maritieme sector. De website is openbaar en gratis toegankelijk.

Meer informatie

Op de website is een schat aan informatie te vinden. Zo staat bijvoorbeeld alle nationale wet- en regelgeving, beleidsregels, instructies online en ook de Information to Shipping (bekendmakingen aan de scheepvaart) is hier te vinden. Het deel met nationale regelgeving van NeRF is actueel. Het deel met internationale regelgeving is nog niet helemaal compleet, maar daar wordt druk aan gewerkt. NeRF is de opvolger van EasyRules, welke al enige tijd niet meer actueel was. Daarom heeft de inspectie besloten om zo spoedig mogelijk de website toegankelijk te maken.

Netherlands Maritime Technology is verheugd met de website. Het is een onmisbare bron van informatie voor onze achterban. De website met al deze informatie is te vinden via https://puc.overheid.nl/nsi