SEMA Gases breidt distributie netwerk uit in Azië

SEMA Gases is zich langzaam maar zeker aan het manifesteren als een van werelds snelst groeiende test/kalibratiegas merken. Met distributiepunten en agentschappen in de Benelux, Frankrijk, Griekenland, de Ballistische staten, Polen en Spanje zijn bijna alle toonaangevende Europese havens voorzien van SEMA Gases test en kalibratie gassen. De ambitie om te groeien stopt niet in 2019 voor SEMA Gases. Het gas merk van GMS Instruments BV presenteert nu haar eerste distributiepunt in zuidoost Azië.

Het toevoegen van een distributiepunt in zuidoost Azië was een fundamentele stap voor ons als merk verteld Sebastian Kelderman, vertegenwoordiger van SEMA Gases. GCS Gas Safety is de gas detectie specialist in Singapore. GCS Gas Safety heeft een lange en rijke ervaring in zowel de maritieme- als offshore branche, olie & gas sector, industrie, en tal van andere sectoren. Zowel in Singapore als daarbuiten.

Zuidoost Azië zal volledig worden bedient door GCS Gas Safety. Een groot aantal van SEMA Gases premium quality kalibratie en testgassen zal op voorraad orden gehouden door GCS Gas Safety vanuit Singapore. De strategische positie van Singapore biedt de mogelijkheid om in en vanuit één van werelds grootse zeehavens snel te leveren. Voor meer informatie over SEMA Gases of haar producten en distributeurs bezoek de website.