Programma bekend seminar ‘Maritieme sector Thailand’ op 19 april

Op 19 april aanstaande worden de uitkomsten van een maandenlang onderzoek naar de Thaise maritieme sector gepresenteerd tijdens een seminar ‘Maritieme sector Thailand’ in Den Haag. Krijg het potentieel van Thailand voor uw bedrijf helder in één middag!

Meer informatie

Aanleiding

In opdracht van de Nederlandse ambassade in Bangkok hebben Netherlands Maritime Technology (NMT) en Marstrat de laatste maanden gewerkt aan een marktstudie naar de maritieme sector in Thailand. Het accent van deze studie lag op de Thaise scheepsbouw. NMT en Marstrat willen graag de resultaten van deze studie met u delen, zodat u zelf het potentieel van de Thaise markt kunt zien. Wij nodigen u uit om op 19 april aanstaande, het seminar ‘Maritieme Sector Thailand’ bij RVO in Den Haag, bij te wonen.

Naast een presentatie van de onderzoeksresultaten zullen wij u tijdens deze sessie ook informeren over de ophanden zijnde handelsmissie Thailand (1 t/m 4 mei a.s.) van NMT.

Programma

Klik hier om het programma te bekijken.

Meer informatie & aanmelden

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden. Heeft u vragen? Neem contact op met Ralph Dazert, marktanalist bij NMT via T 088 44 51 023 of E dazert@maritimetechnology.nl.