Shortlist Maritime Innovation Award 2016 bekend

Dit jaar was er een record aantal inzendingen voor de Maritime Innovation Award 2016. Uit de maar liefst 19 inzendingen zijn de vier inzendingen afkomstig van De Waal BV, Tideman Boats BV, IHC IQIP en Van Oord geselecteerd voor een presentatie tijdens de juryvergadering op het kantoor van Netherlands Maritime Technology 2 september 2016. Uit deze vier inzendingen worden de genomineerden voor de award geselecteerd.

Meer informatie

De geselecteerde bedrijven uit de maritieme en offshore-toeleveringsindustrie dingen met hun innovaties mee naar de prijs voor het meest vernieuwende product, proces of dienst voor de maritiem-technologische sector. De winnaar wordt tijdens het Maritime Awards Gala op 31 oktober 2016 bekendgemaakt.

De geselecteerde inzendingen

De Waal BV – Easyflow, brandstofbesparend roer voor de binnenvaart

IHC IQIP – FIT’s geïntegreerd systeem voor positionering en installaties van monopiles voor OWF

Tideman Boats BV – Snelvarende HDPE-werkboten

Van Oord – Strategic partnership Van Oord Fleet

Maritime Awards Gala 2016

De Maritime Innovation Award 2016 wordt, samen met nog vier maritieme prijzen, uitgereikt op het Maritime Awards Gala. Het gala vindt dit jaar plaats op 31 oktober in Studio 21 in Hilversum. Meer informatie over het gala, de prijzen en de sponsormogelijkheden vindt u op www.maritime-awards.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander den Heijer, secretaris Maritime Innovation Award, via E heijer@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 036.