Op woensdag 5 september 2018 bundelt Nederland haar maritieme krachten tijdens SMM in Hamburg. Onder de naam ‘Smart Holland Day’ vinden diverse Nederlandse activiteiten plaats, waaronder de Smart Holland Hunt.

Vanaf 10 uur kunnen bezoekers aan SMM deelnemen aan een digitale speurtocht over de beursvloer. Via een app op de telefoon krijgen bezoekers opdrachten om foto’s te maken van je stand of vragen te beantwoorden over je producten. Creëer meer traffic naar je stand door mee te doen aan deze Smart Holland Hunt. Deelname voor bedrijven met een stand is gratis.

Er zijn diverse mogelijkheden om uit te kiezen:

  1. Laat bezoekers een foto maken
    bijvoorbeeld van een innovatief product in je stand, een model of een selfie met je logo
  2. Laat bezoekers een vraag beantwoorden
    bijvoorbeeld een vraag over een product dat je aanbiedt
  3. Laat bezoekers een QR-code scannen
    je ontvangt een QR-code voor je stand

Meld je nu gratis aan en maak je keuze!

Adverteren

Het is ook mogelijk om tegen een vergoeding te adverteren in de app. Je kan kiezen uit een banner op de startpagina van de app, of een banner op de opdrachtenpagina.

Prijzen

Deelname als bedrijf aan de hunt is gratis.
Een advertentie op de startpagina kost € 250,- excl. BTW.
Een advertentie op de opdrachtpagina kost € 100,- excl. BTW.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Smart Holland Hunt en de app contact op met Bianca Visser, Marstrat, via E visser@marstrat.nl of T +31 (0)6 414 027 42.

De Smart Holland Day is een initiatief van Marstrat BV, IFS Benelux en Netherlands Maritime Technology en wordt gesponsord door Damen Shipyards, Royal IHC, Siemens, DEAL Drecht Cities en Gemeente Rotterdam. De Nederlandse Ambassade in Berlijn en de Netherlands Business Support Office (NBSO) zijn samenwerkingspartners van deze dag.