Solar Boat Twente gestart met ontwikkeling boot op zonne-energie

Sinds september is het team van Solar Boat Twente gestart met het ontwikkelen van een nieuwe boot op zonne-energie. Het team bestaat uit 14 gedreven technische studenten van de Universiteit Twente. De zonneboot is voor ons een middel om mensen stil te laten staan bij de vervuilende maritieme industrie, de grote nood van de energietransitie en het laten zien dat duurzaam vervoer mogelijk is! Verder werken we samen met bedrijven uit veel verschillende branches die ons willen helpen en steunen om een hightech boot te ontwikkelen en de strijd aan te blijven gaan bij de grote race in Monaco.

Solar Boat Twente biedt bedrijven de kans om te investeren in jong talent, maatschappelijk verantwoord ondernemen en verduurzaming van de maritieme sector.

Wij staan er altijd voor open om een keer langs te komen en te presenteren waar wij verder mee bezig zijn. Ben jij benieuwd naar wat een samenwerking met Solar Boat Twente jou kan bieden of wil je gewoon meer informatie? Dan hoor ik graag van je! Mailen kan naar: damian.karia@solarboattwente.nl. Tefelonisch ben ik te bereiken op: 0648329048.

Ook met een kleine bijdrage kan ons project al erg gesteund worden. Hiervoor verwijs ik je graag naar onze crowdfunding. Alvast bedankt!