Speeddaten met branchegenoten in Café Maritiem

Rotterdam is, na Singapore, tweede geworden in de 2022-editie van het rapport Leading Maritime Cities in the World. Om dit te vieren kan de Rotterdamse maritieme community vrijdag 11 februari van 11 tot 12.30 uur met elkaar speeddaten en praten over de erkenning van Rotterdam als maritieme hoofdstad van Europa.

Deelname aan Café Maritiem is gratis en toegankelijk voor leden en genodigden van NMT, Rotterdam Maritime Capital of Europe, Deal Drecht Cities, IRO, KVNR, Maritime Delta/Innovation Quarter, Rotterdam Maritime Services Community en Rotterdam Port Promotion Council.

Als je deelneemt draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden en partners van bovengenoemde organisaties ‘random’ met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen en met elkaar te overleggen hoe we optimaal gebruik kunnen maken van deze verworven positie.

Kijk hier voor meer informatie en om aan te melden.