Op zoek naar mogelijkheden om extra bezoekers te krijgen op jouw stand op SMM? Wil je jouw bedrijf verbinden aan het drukbezochte Holland Paviljoen? Spring er letterlijk uit op de populaire NMT Members Wall of Fame! Maak gebruik van je vermelding op deze logowand en bied de bezoeker wat extra’s: een handzaam kaartje met daarop aan de achterzijde jouw elevator pitch, websiteadres, telefoon- & standnummer. Aan maximaal 50 leden met een stand op SMM wordt de mogelijkheid aangeboden eruit te springen. Aarzel niet, jump out!

Investering

Deelname is mogelijk voor € 295,- excl. BTW. Hiervoor installeren we een transparant bakje over jouw bedrijfslogo op de NMT Members Wall of Fame. We dragen zorg voor 250 flyers zodat gedurende de gehele beursweek informatie over jouw bedrijf beschikbaar is. Uiteraard krijgt de beurswand een prominente plaats in de Holland Lounge van het Holland Paviljoen.

  • Slider 3
  • Slider 2
  • Slider 1

Over de NMT Members Wall of Fame

Jaarlijks is NMT present op meer dan tien maritieme beurzen wereldwijd. Vaste prik in de drukbezochte Holland Lounges van de Holland Paviljoens is de logowand, onze ‘NMT Members Wall of Fame’. Ieder lid van NMT staat hierop met het eigen bedrijfslogo. Exclusief aan leden wordt de mogelijkheid geboden om extra aandacht te vestigen op hun stand op SMM via dit nieuwe ‘Spring eruit op SMM’ concept. Sluit jouw bedrijf aan?

Over het Holland Paviljoen op SMM

Van de in totaal 144 Nederlandse exposanten op SMM, staan 50 bedrijven in het Holland Paviljoen in hal B7. Het Holland Paviljoen en de gezellige Holland Lounge trekt dagelijks veel bezoekers. Het is daarom een uitgelezen kans om juist hier een extra verwijzing te maken naar jouw stand.

Aanmelden

Klik hier om aan te melden en vul meteen de benodigde gegevens voor op de flyer in. Aanmelden is mogelijk t/m donderdag 14 augustus, 12.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Sandra Thornhill, Trade Promotion Advisor bij NMT via T 088 44 51 026 of E thornhill@maritimetechnology.nl.