Start tweede Water Wisselweek

Een dagje meelopen bij een collega in een andere bedrijf, kennis- of overheidsinstelling in de watersector is een snelle en makkelijke manier om de kennisdeling in de sector te vergroten, elkaars werelden beter te leren kennen en het netwerk te versterken. Na het succes van 2014 organiseert Topsector Water dit jaar voor de tweede keer samen met Platform WoW: de Water Wisselweek.

Wie inspireert wie?

In de week van 28 september tot en met 2 oktober wil Topsector Water zoveel mogelijk collega’s uit bedrijfsleven, kennis- en onderwijsinstituten en overheden de gelegenheid bieden om een dag mee te lopen bij een andere organisatie. Vorig jaar is al gebleken dat de wisselweek er voor iedereen is. Of je nu directeur, techneut, analyticus bent, of ‘gewoon’ gouden handjes hebt! Uit de editie in 2014 blijkt dat de wisselweek vaak inspirerend werkt en niet zelden het startpunt van succesvolle samenwerkingen kan zijn.

Aanmelding

Bij deze organisaties kun je een dag meelopen en nieuwe ervaringen opdoen. Mocht jouw keuze er niet bij zitten, geef dit dan op het aanmeldformulier aan. Wij gaan dan voor je aan de slag en zorgen voor een geschikte match binnen de watersector.
Of het nu gaat om Delta-, Maritieme of Watertechnologie, wij weten dat veel werkgevers graag bereidt zijn om collega’s uit de watersector te ontvangen. Dus… wacht niet langer en meld je aan! Mis deze dijk van een kans niet en doe mee.