Tien zaken die je misschien nog niet wist over jouw lidmaatschap van Netherlands Maritime Technology

De Membership Advisors van Netherlands Maritime Technology (NMT) ontdekken tijdens gesprekken met leden regelmatig zaken die kennelijk nog niet bij iedereen bekend zijn. Een aantal daarvan hebben wij gebundeld. Tien zaken op een rij!

Meer informatie

1) Wist je dat je je persberichten (Nederlands- en Engelstalig) naar press@maritimetechnology.nl kunt sturen en dat je daardoor extra exposure voor je boodschap kunt krijgen?

Team Communications plaatst het bericht voor je op deze website en zorgt ervoor dat het bericht meedraait in de Nederlandse wekelijkse NMT nieuwsbrief (iedere donderdagochtend) en/of de Engelstalige E-Letter (iedere dinsdagochtend).

2) Wist je dat NMT zeer veel actieve commissies en werkgroepen heeft die beleid ontwikkelen, advies geven en fungeren als algeheel klankbord voor brancheorganisatie NMT?

Bekijk hier het overzicht van alle commissies en werkgroepen.

3) Wist je dat je je bedrijfsfilm kunt laten plaatsen bij je bedrijfsprofiel op www.maritimetechnology.nl?

Stuur de YouTube link van je bedrijfsfilm naar Willeke Ruijtenberg van Team Communications, E ruijtenberg@maritimetechnology.nl, en zij plaatst jouw bedrijfsfilm z.s.m. bij je bedrijfsprofiel.

4) Wist je dat je bij NMT terecht kunt voor advies op diverse gebieden?

NMT medewerkers kunnen je adviseren op de gebieden:

– Arbeidsomstandigheden

– Milieu

– Financiering

– Human Capital

– Innovatie

– Internationaal ondernemen

– Overheidscontacten

– Public Relations

– Regelgeving

– Statistieken/Marktinformatie

Neem contact op met je persoonlijke Members Advisor als je hier meer informatie over wenst.

5) Wist je dat iedere NMT medewerker via een persoonlijk 088 nummer vrijwel altijd te bereiken is?

Het 088 nummer is verbonden aan een vaste lijn op het bureau van de medewerker en wordt wanneer de medewerker onderweg is of thuiswerkt doorgeschakeld naar het mobiele nummer van de medewerker. Zie hier het overzicht van alle NMT medewerkers, incl. informatie over hun werkzaamheden, drijfveren, social media accounts enz.

6) Wist je dat alle data van NMT commissies, categorievergaderingen, stuurgroepen, op de site te vinden zijn in de kalender?

Klik hier voor het complete overzicht.

7) Wist je dat NMT per jaar maar liefst meer dan 55 seminars, Holland Paviljoens, workshops, trainingen, netwerkbijeenkomsten et cetera organiseert?

Het complete aanbod vind je hier.

8) Wist je dat NMT beschikt over een enorme hoeveelheid marktinformatie, die wekelijks via de Clipper in je inbox komt?

De Clipper is exclusief voor leden. Ontvang je de Clipper nog niet? Klik hier om in te schrijven.

9) Wist je dat er binnen het NMT netwerk momenteel meer dan 30 projecten lopen?

Kennisdeling, innovatie en samenwerken tussen leden staan daarbij centraal. Over actuele projecten communiceert NMT regelmatig via de website en nieuwsbrieven. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Klik dan hier. Liever geen extra e-mails in je mailbox? NMT biedt ook een RSS feed aan.

10) Wist je dat je bedrijf behoort tot één van de 400+ aangesloten bedrijven bij NMT en dat NMT met haar ledenbestand zo’n 90% van de totale omzet van de gehele Nederlandse maritiem-technologische sector vertegenwoordigt?

Kijk hier voor meer cijfermatige gegevens over de complete Nederlandse maritiem-technologische sector.