Tot 75% korting op training Projectmanagement voor maritiem technische mkb-bedrijven

Maak jezelf de basisvaardigheden van goed maritiem projectmanagement eigen tijdens de training ‘Projectmanagement voor maritiem technische mkb-bedrijven’ in Leeuwarden. De training bestaat uit 5 avonden en richt zich specifiek op de scheeps- en jachtbouw en toelevering daaraan.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor (aspirant) projectmanagers, leden van een projectteam zoals inkopers en engineers, accountmanagers, afdelingshoofden en ieder ander die nauw bij het projectmanagementproces betrokken is bij scheeps- of jachtwerven of toeleveranciers.

Wat ga je leren?

Tijdens deze interactieve training krijg je praktische handreikingen en tips om direct toe te passen in jouw bedrijf. Bovendien kun je praktijkvoorbeelden meenemen. Enkele van de trainingsonderwerpen zijn:

  • Projecttype (ontwikkelen van componenten en systemen, seriebouw en one-offs) en projectmanagementmethode.
  • Rol en werkwijze van de accountmanager en projectmanager.
  • Projectmasterplan en voortgangsrapportage aan de opdrachtgever.
  • Voortgangsbewaking en rapportage op 1 A4tje.
  • Ketenrisico’s en valkuilen.

Praktische informatie

Datum: 10, 24 november, 1, 8 en 15 december 2020
Tijden: 5 avonden van 16.15u tot 20.15u
Locatie: Leeuwarden
Kosten: € 940,00 (excl. BTW), een lichte maaltijd bij aanvang is inbegrepen

Korting van 75% op de cursusprijs

Valt jouw bedrijf onder de werkingssfeer van de CAO metaalbewerking? Dan kun je bij OOM, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking, een bijdrage van 75% in de cursuskosten aanvragen. Dat kan voor maximaal 2 personen per bedrijf. Doen er meer medewerkers mee? Dan kunnen voor hen tot 50% van de kosten worden vergoed.