Hé student! Op zoek naar een gave stage in een instawaardig kantoor in hartje Rotterdam? Branchevereniging Netherlands Maritime Technology (NMT) in Rotterdam is toevallig op zoek naar een;

MEEWERKSTAGIAIR MEDIAMANAGEMENT (MBO)

Tijdens de meewerkstage werk je zelfstandig onder verantwoordelijkheid van meerdere begeleiders mee op de Communications afdeling. De taken bestaan o.a. uit:

  • Schrijven en redigeren van teksten
  • Het maken van filmpjes
  • Opstellen nieuwsbrieven en direct mailings
  • Mede organisatie & promotie van diverse grote en kleinere evenementen
  • Ondersteuning bij toffe evenementen zoals de NMT Netwerkbijeenkomsten en de beurzen Offshore Energy (Amsterdam) en Europort (Rotterdam)
  • Websitebeheer
  • Beheer social media (vooral Instagram & LinkedIn)
  • Ondersteunen bij overige communicatiewerkzaamheden

Laat ons altijd weten waar je je verder in wilt ontwikkelen, dan denken we graag met je mee. We bieden veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je stage moet natuurlijk wel een periode zijn waar je superveel plezier uit haalt!

Afhankelijk van de corona maatregelen werk je mogelijk een aantal dagen per week vanuit huis. Maar als de situatie het toelaat dan coachen we je graag zoveel mogelijk bij ons aan het teamblok. Ons team bestaat uit twee parttime Communicatie adviseurs en een Teamleader communicatie.

Profiel

Ben jij die enthousiaste, leergierige en ondernemende student die wij zoeken?

• Je volgt een relevante mbo opleiding, bij voorkeur mediamanagement of redactiemedewerker
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, toont initiatief, bent enthousiast
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk
• Je hebt een vlotte pen

Voorwaarden & vergoeding

Start: begin september, startdatum in overleg
Stagevergoeding €300,- per maand op basis van fulltime beschikbaarheid voor 5 dagen per week.

Netherlands Maritime Technology (NMT)

NMT is een hecht en succesvol netwerk van scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners. Zij maken gezamenlijk het onmogelijke mogelijk, overal ter wereld en onder welke omstandigheden dan ook. Op maritiem-technologisch gebied gaan deze bedrijven, groot en klein, altijd een stap verder op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Vanuit een gezamenlijke passie en trots voor de sector stroopt de gehele bureauorganisatie achter NMT graag de mouwen op om het netwerk op allerlei wijzen te faciliteren. NMT behartigt de belangen van het netwerk, biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit. NMT focust zich specifiek op de thema’s Trade, Innovation en Human Capital.

Samen zorgen we ervoor dat de Nederlandse maritiem-technologische sector een sterke, vooroplopende sector blijft die meespeelt op wereldniveau.

Het ledenbestand van NMT omvat diverse Nederlandse scheepswerven (zeescheepsnieuwbouw, zeescheepsreparatie, kleine scheepsbouw & reparatie en grote jachtbouw) en Nederlandse maritieme toeleveranciers (leveranciers van installaties, onderdelen en technische diensten aan de maritieme sector).

Reageren

Heb je interesse in deze stage? Stuur jouw motivatie en C.V. naar Jeanine Kwakernaak, Communications Advisor (kwakernaak@maritimetechnology.nl) onder vermelding van ‘Stage bij NMT’.