Vergroot uw kennis over trillingen en geluid aan boord van schepen

Antwoord op uw vragen over trillingen en geluid aan boord van schepen? Normeringen met betrekking tot trillingen en geluid worden steeds meer aangescherpt, waardoor er wellicht ook bij u een grote behoefte is ontstaan aan algemene kennis over dit onderwerp. Een voortdurende vraag is bijvoorbeeld of systemen en apparatuur aan boord wel voldoen aan de gestelde norm en hoe dit gemeten kan worden. Netherlands Maritime Technology (NMT) biedt u in samenwerking met Rubber Design een training aan die op een praktijkgerichte manier antwoord geeft op al uw vragen over trillingen en geluid aan boord van schepen. Op woensdagmiddag 18 en donderdagmiddag 19 oktober 2017 staat deze training op het programma. Meld u nu meteen aan!

Inzicht in de basisprincipes

Gedurende deze training krijgt u inzicht in de basisprincipes van trillingen en geluid en het meten ervan. De training is onderverdeeld in 2 themaonderdelen. Het eerste themaonderdeel is constructiegeluid. Tijdens dit onderdeel worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: definitie van een trilling, vrije trilling, gedwongen trilling, trillingisolatie, constructiegeluidsoverlast en meten van trillingen volgens de norm.

Het tweede themaonderdeel is luchtgeluid. Onderwerpen die tijdens dit tweede themaonderdeel aan bod komen zijn: definitie van geluid, het verschil tussen trillingen en geluid, het meten van geluidsniveau, optellen van geluidsniveaus, geluidsvermogen en geluidsintensiteit en het meten van geluid volgens de norm.

Tijdens de gehele training worden er diverse praktijkvoorbeelden gegeven om theorie te verduidelijken.

Meer informatie & inschrijven

Klik hier voor meer informatie en om direct in te schrijven. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Elena Stroo-Moredo via T +31 (0) 88 445 10 43 of E academy@maritimetechnology.nl.