Verloopt jouw maritieme project volgens planning?

Maritieme projecten zijn zeer complex en risicovol. Aan jou als projectmanager de uitdaging controle en supervisie te houden over de vele processen. Maak tijd vrij en update je kennis over bijvoorbeeld contractmanagement, communicatie en het structureren en plannen van maritieme projecten. Wissel best practices uit met andere maritieme projectmanagers. Dé onderscheidende factor die NMT biedt, ten opzichte van andere projectmanagement trainingen. We ontvangen je graag dit jaar op onze mooie trainingslocatie aan de Maas!

Training ‘Internationaal contracteren & contractmanagement’ op 7 en 8 maart a.s.
Bijt je vast in maritiem contractmanagement onder leiding van een bevlogen trainer. Bas Ort, partner van Zwartbol Advocaten in Alblasserdam is gespecialiseerd in nationale en internationale contracts- en handelspraktijk en legal opinions in de maritieme, industriële en offshore sector.

Training Communicatie in projecten op 4 & 5 april a.s.
Tijd winnen tijdens maritieme projecten? Volg dan deze training. Een goede overdracht van informatie maakt lagere faalkosten in de bouw mogelijk en goed afstemmen is noodzakelijk om efficiënt samen te werken. Verkrijg inzicht in het dynamische proces van integraal samenwerken.

Training ‘Maritiem projectmanagement’ start op 3 & 4 oktober a.s.
Leid maritieme projecten succesvol. Integraal, multidisciplinair samenwerken is hiertoe de sleutel. Deze training behandelt systematische handelwijzen welke vereist zijn om een project op de afgesproken tijd, binnen het afgesproken budget en volgens vooraf overeengekomen specificaties te kunnen opleveren.

Graag tot ziens tijdens één van de trainingen! Advies nodig? Bel of mail Laura Brouwer, Training Manager bij NMT. We helpen je graag verder; T 088 44 51 014 of academy@maritimetechnology.nl.