Verwarring tijdens NMT Netwerkbijeenkomst?

Netwerken en kennis delen stonden weer centraal tijdens de NMT Netwerkbijeenkomst. Op 16 mei 2019 bij Veth Propulsion in Papendrecht konden 250 leden en enkele speciaal genodigden hun eigen programma samenstellen. Aansluitend vond het plenaire deel plaats, waar professor Marius Becker van VSM vanuit Duits perspectief een blik zou werpen op de Nederlandse maritieme industrie. Maar was dat wel echt zo?

Na een uitgebreid programma met workshops en presentaties betrad Marius Becker het podium. Het leek nog even doorbijten tot de afsluitende netwerkborrel, maar opeens kreeg de presentatie een geheel andere wending. Het duurde even totdat iedereen doorhad dat er een ghost speaker voor de zaal stond. Het werd een zeer vermakelijk, humoristisch betoog over de verschillen tussen Nederland en Duitsland.

Nieuwe bestuursleden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de toeleveranciers zijn Diane Tuinebreijer-Ten Hove (Wärtsilä Netherlands) en Antoinette Willemsen (CSI Control Systems) toegetreden tot het bestuur. Peter Cortie (EPIXS4U BV) heeft na twee termijnen zijn bestuursperiode afgesloten.

Young NMT

Na afloop van de Netwerkbijeenkomst is een groep van 16 young professionals werkzaam bij leden gaan brainstormen over de invulling van een Young NMT. Er zijn doelen bepaald en hoofdlijnen uitgezet. Over enkele weken volgt hier meer informatie over.

Downloads

16 mei zijn tijdens de bijeenkomst drie publicaties verschenen:

Foto’s

Bekijk hier het fotoverslag van de NMT Netwerkbijeenkomst

Voor je agenda

De volgende NMT Netwerkbijeenkomst vindt plaats op 25 november 2019. Heb je deze al in je agenda staan?