Volg digitale exportactiviteiten van NMT via maritime community LISA

De Trade afdeling van NMT helpt haar leden met exportactiviteiten. Normaal via collectieve beursdeelnames en handelsmissies. Maar helaas kunnen deze vanwege COVID-19 geen doorgang vinden. NMT is een samenwerking aangegaan met de Online Community LISA. Binnen dit platform worden diverse online activiteiten georganiseerd om onze leden toch nog te ondersteunen op het gebied van export. Mis niks door lid te worden van LISA en NMT te volgen!

Online exportactiviteiten

De online exportactiviteiten bestaan onder andere uit webinars met interessante (inter)nationale sprekers, Maritime MeetUps met potentiële klanten en een maandelijkse Marktupdate waarin steeds een andere markt wordt uitgelicht.

De eerste volgende activiteit is het webinar “Digital Transformation in South Korea”. Dr. Sewon Kim, Assistant Professor Autonomous Vessel and Unmanned Object Department van de Sejong University, vertelt meer over de maritieme toekomstplannen van Zuid Korea. Ook legt hij het proces uit hoe je bij Zuid Koreaanse werven op de Makers List komt. Dit webinar vindt plaats op donderdag 17 december om 9.00 uur. Aanmelden kan via de LISA Community.

Aanmelden LISA

Klik hier om direct (gratis) lid te worden van LISA.

Via het tabje “Premium Members” kan je de pagina van Netherlands Maritime Technology vinden en volgen. Het volgen van de pagina is exclusief voor leden van NMT.

Over LISA

LISA brengt gedreven internationale professionals bij elkaar uit de maritieme industrie. Ze delen ervaringen en inzichten en leren zo problemen sneller en beter op te lossen én gezamenlijke kansen te benutten. De community bestaat momenteel uit +/- 1.400 leden en groeit snel.

Met zoveel annuleringen en uitstel van beurzen en conferenties, is het tijd om de manier waarop bedrijven zich promoten te heroverwegen. LISA kan een cruciale rol spelen bij het genereren van nieuwe (inter)nationale contacten, leads en zakelijke kansen, met behulp van nieuwe tools die dit digitale tijdperk biedt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over exportpromotie, LISA en exportactiviteiten contact op met de Trade Promotion Managers van NMT: