In de hoog competitieve wereld van de maritieme techniek, is een sluitend juridisch kader voor jouw contracten onontbeerlijk. Leden van Netherlands Maritime Technology kunnen gebruikmaken van de in- en verkoopvoorwaarden.

Meer informatie

22 november 2018 zijn tijdens de NMT Netwerkbijeenkomst de voorgenomen aanpassingen op de in- en verkoopvoorwaarden VNSI en de verkoopvoorwaarden HME toegelicht. Daarbij zijn als verwacht nog enkele aandachtspunten opgekomen die de komende weken verwerkt worden. Tot die tijd blijven de ‘oude’ voorwaarden  van kracht. De aangepaste inkoopvoorwaarden HME worden pas in het voorjaar verwacht.

Maritieme toeleveranciers

Download hier de in- en verkoopvoorwaarden voor maritieme toeleveranciers.

Algemene-Inkoopvoorwaarden-toeleveranciers.pdf (139 kb) Verkoopvoorwaarden-toeleveranciers.pdf (106 kb) General-purchase-conditions-suppliers.pdf (142 kb) General Terms and conditions of contract - suppliers (1152 kb)

Scheepswerven

Download hier de in- en verkoopvoorwaarden voor scheepswerven.

Algemene-Werfvoorwaarden-Nederlands.pdf (34 kb) Algemene-Werfvoorwaarden-Engels.pdf (38 kb) Algemene-Werfvoorwaarden-Duits.pdf (40 kb) Inkoopvoorwaarden-werven.pdf (219 kb) General-purchase-conditions-shipyards.pdf (207 kb)