Lidmaatschap van Netherlands Maritime Technology geeft het recht het ledenlogo van het netwerk te gebruiken. Als organisatie zorgen wij er samen met de leden voor dat de maritiem-technologische sector nationaal en internationaal wordt gepositioneerd en het positief maatschappelijk imago wordt versterkt. Een sterke en goed gepositioneerde sector draagt uiteindelijk actief bij aan het succes van individuele ondernemingen. Leden worden van harte uitgenodigd het merk waar mogelijk uit te dragen.MEMBER-OF-NMT-logo-RGB

Meer informatie

Het ledenlogo kunt u op uw website, briefpapier of op een ander communicatiemiddel naar keuze plaatsen. Het logo is beschikbaar in kleur en diapositief. Hieronder kunt u de logo’s als jpg- en eps-bestand downloaden.

Download hier het Member of logo in jpg. (171 kb) Download hier het diapositieve Member of logo in jpg. (187 kb) Download hier de verschillende Member of logo's in .eps (681 kb) Download hier het huisstijl handboek (459 kb)

Wij verzoeken u vriendelijk de oude logo’s (Scheepsbouw Nederland, Holland Shipbuilding Association, VNSI, Vereniging Holland Marine Equipment, Maritime by Holland, HME BV, HME Singapore en CMTI) niet meer in uw uitingen te gebruiken. Dat u deel uitmaakt van het collectief kunt u nu kenbaar maken door gebruik van het ledenlogo van Netherlands Maritime Technology.

Overige lidmaatschapsdragers

Voor alle leden is een nieuw gevelbord, een beursbordje en lidmaatschapscertificaat gemaakt. Het gevelbord kunt u op de gevel van uw (hoofd)kantoor plaatsen, het beursbordje kunt u bevestigen in uw stand op nationale en internationale beurzen en het lidmaatschapscertificaat kunt bijvoorbeeld in uw ontvangstruimte ophangen.

Heeft u vragen over het logogebruik of heeft u behoefte aan een extra exemplaar van het gevelbord of het beursbordje en/of wilt u een digitaal exemplaar van uw lidmaatschapscertificaat ontvangen? Neem dan contact met ons op.